ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
Binnenkort verkrijgbaar: de nieuwe collectie ENERGETIX magneetsieraden 2018

De nieuwe collectie ENERGETIX magneetsieraden 2018 komt eraan! Vanaf 4 september is een mooie serie nieuw ontworpen sieraden verkrijgbaar in de webshop. De oude vertrouwde ontwerpen, zoals diverse types magneetarmbanden en het magneethartje, blijven natuurlijk gewoon leverbaar!

Kijk vanaf 4 september in onze webshop naar de nieuwe collectie. Daarbij zult u de volgende magnetische sieraden tegenkomen.

 

magneetsieraden voor dames

Bijna iedere vrouw wil graag sieraden dragen. Zoekt u een mooie nieuwe armband, ketting, oorbellen of een ring: ENERGETIX biedt een uitgebreide collectie voor iedere smaak. Voor alle gelegenheden is er een bij de kleding passend exclusief sieraad met Neodymium magneten. De sieraden zijn niet alleen heel mooi, maar ze bevorderen bovendien het welzijn van de draagster. Onze slogan is niet voor niets: "kracht en schoonheid"!

Het complete aanbod vindt u hier: ENERGETIX magneetsieraden voor dames

 

magneetsieraden voor heren

Ook mannen worden steeds vaker met sieraden gezien, vooral stoere armbanden en mannelijke hangers met opvallende motieven. Naast die armbanden biedt ENERGETIX een uitgebreid assortiment kettingen, ringen en  andere sieraden voor mannen. Die hebben allemaal door de ingebouwde Neodymium magneten een bijzondere werking: ze geven rust en extra energie.

Het complete aanbod in de webshop: ENERGETIX magneetsieraden voor heren

Kijkt daarbij zeker ook naar de extra sterke SportEX sportarmbanden.

 

magneetsieraden voor tieners

De wat oudere kinderen (vanaf een jaar of 9, 10), zullen de gekleurde kinderarmbandjes en halskettingen wat kinderachtig vinden. Daarom is er een speciale collectie met armbanden, halskettingen, hangers en oorbellen voor tieners. Ook hier geven de ingebouwde Neodymium magneten rust, vooral bij tieners met ADHD of hooggevoeligheid.

Alle bijzondere sieraden vindt u hier: ENERGETIX magneetsieraden voor tieners

 

magneetsieraden voor kinderen

Ouders van kinderen tot een jaar of 9 kopen meestal de kleurrijke magnetische kinderarmbandjes, alhoewel kleine meisjes de halskettingen en oorbellen ook erg leuk vinden. De sluiting van de armbandjes is gemaakt van roestvrij staal, het gekleurde bandje van PVC (kunststof). Het bandje moet altijd in combinatie met een magneetschuifje gedragen worden, omdat het armbandje zelf niet van magneten is voorzien.

Vooral hooggevoelige kinderen en kinderen met ADHD blijken in de praktijk veel baat te hebben bij het dragen van de magneetsieraden van ENERGETIX. De magneten geven de zo nodige rust, niet alleen voor de kinderen, maar daardoor ook voor de ouders!

De complete kindercollectie vindt u hier: ENERGETIX magneetsieraden voor kinderen

 

magneetsieraden voor dieren

Veel dierenliefhebbers gebruiken ENERGETIX magneetsieraden voor hun huisdier of hun paard. Voor elke halsband of halster is er wel een mooi sieraad met magnetische kracht. Er is ook een stalen kiezelsteen met magneten in de collectie, die in de waterbak gebruikt kan worden. Het drinkwater geeft daardoor extra energie.

Voor de dierenvrienden zelf zijn er ook veel mooie armbanden, hangers, oorbellen en bedeltjes met afbeeldingen van dieren en vooral met de kracht van ENERGETIX magneten.

De speciale magneetsieraden vindt u hier: ENERGETIX sieraden voor dieren en dierenliefhebbers

 

wellness accessoires

Ter bevordering van uw welbevinden kunt u diverse ENERGETIX magneetsieraden dragen, maar er zijn ook veel accessoires met geïntegreerde Neodymium magneten.

Zo kunt u kiezen uit magneetzooltjes, magneethartjes, een magneetbandage en een slaapmasker. U kunt de weldadige werking zelf uit proberen. De welzijns-accessoires van ENERGETIX zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook heel nuttig om te gebruiken bij diverse lichamelijke klachten.

U vindt hier zeker iets van uw keuze: ENERGETIX wellness accessoires

 

Dus als u mooie, nieuwe sieraden wilt hebben, die ook nog eens bevorderlijk zijn voor de gezondheid: kijk snel in onze webshop!