ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
verkoop ENERGETIX sieraden neemt gestaag toe!

De belangstelling voor ENERGETIX magneetsieraden neemt met de dag toe. Geen wonder, want steeds meer mensen ervaren de kracht van deze magnetische sieraden, zo blijkt uit de vele positieve reacties die wij ontvangen.

 

ENERGETIX sieraden met magneten

De sieraden zijn niet alleen heel mooi om te zien, maar ze bevatten ook nog eens neodymium magneten die de heilzame werking geven. Standaard zijn de meeste magneetsieraden voorzien van één of meer magneten van 0,12 Tesla die al voldoende werking hebben, maar sommige sieraden zijn voorzien van sterkere magneten. Dat zijn het populaire magneethartje, de armbanden uit de Power-serie en de verschillende welzijns-accessoires zoals de magneetzolen, het gezichtsmasker en de magneetbandage. De SportEx sportarmbanden zijn voorzien van 3 magneten van elk 0,20 Tesla en geven daardoor een extra energie-boost bij het sporten!

 

magneetsieraden voor kinderen met ADHD

De sterkste toename van de verkoop van magneetsieraden is er vooral bij de leuke gekleurde magneet armbandjes met sliders, die veel baat blijken te geven bij hooggevoelige kinderen en kinderen met ADHD. Wij mogen geen medische claims afgeven en gaan daarom uit van de ervaringen van de ouders van deze kinderen. Die geven het door aan vrienden en bekenden, die ook zo’n armbandje voor slechts € 20,-- bestellen. En met enige regelmaat ontvangen wij een mailtje of telefoontje van wanhopige ouders van een kind dat het armbandje kwijtgeraakt is: of wij met spoed een nieuwe willen leveren, omdat het kind helemaal van slag is. Dat zegt genoeg!

 

Als u ook de kracht van de magneetsieraden voor uzelf of uw kind wilt ervaren, bestel dan een sieraad uit de uitgebreide ENERGETIX collectie. En mocht u niet van de werking overtuigd zijn - wat wij ons niet voor kunnen stellen – dan kunt u het altijd terugsturen en krijgt u zonder enige discussie uw geld terug!