ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
ENERGETIX magneetsieraden kun je niet missen, geen dag….

Wij zijn nu alweer ruim twee jaar actief met de verkoop van ENERGETIX magneetsieraden en hebben inmiddels honderden tevreden klanten. De meeste daarvan zouden de magneetkracht niet meer willen missen, zoals ook vorige week weer bleek.

 

Leuke magneetsieraden voor kinderen met ADHD.

Maandag kregen wij een mailtje van een moeder van een jongetje van 6 jaar met ADHD waarin zij schreef dat hij, sinds hij die morgen zijn armbandje verloren had, compleet van slag was. Of wij armbandjes in voorraad hadden om zo snel mogelijk een nieuwe te krijgen. Gelukkig hadden wij er nog een paar in voorraad en een paar uur later stonden ze samen al op de stoep.

Alleen al het feit dat zijn probleem opgelost was, maakte het jongetje ineens helemaal rustig. Met twee nieuwe armbandjes en een leuke set oorbellen voor moeder zelf (om de stress in haar werk te bestrijden) gingen ze weer helemaal gelukkig de deur uit!

 

ENERGETIX sportarmband voor extra kracht.

Dinsdag opnieuw een mailtje, nu van een moeder van een jongen van 16 jaar, ook met ADHD, wiens sportEX armband ineens gebroken was en die daardoor ook helemaal zichzelf niet meer was. Of wij snel een oplossing hadden.

ENERGETIX geeft twee jaar garantie op de magneetsieraden, dus de sportarmband kon gewoon kosteloos geruild worden voor een nieuwe. Dat zou normaal gesproken een paar dagen tijd kosten, omdat de oude armband eerst naar ons en dan Duitsland gestuurd moet worden, waarna de nieuwe via ons ook weer naar de klant gaat. Om toch een snelle oplossing te hebben, hebben wij een armband uit voorraad – weliswaar van een andere kleur – naar de klant gestuurd en later het gebroken armbandje  geruild voor een nieuwe.

Opnieuw een tevreden klant, die zelfs zo blij was dat zij voor haar zoon een reserve sportEX armband besteld heeft!

 

De dagen daarna gelukkig geen meldingen meer van gebroken of verloren sieraden, maar wel veel bestellingen van mensen die nog vóór de Kerst een ENERGETIX sieraad voor familieleden of kennissen wilden bestellen om hen ook met de kracht van de magneten kennis te laten maken. De bestellingen zijn gelukkig allemaal op tijd afgeleverd, zodat mede daardoor veel mensen een extra gelukkig Kerstfeest zullen hebben.

Wij wensen al onze klanten fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017.