ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
Algemene informatie ENERGETIX

 

Materiaal

De magneetsieraden zijn gemaakt van roestvrij staal en gedeeltelijk verguld. Artikelen uit oudere collecties kunnen rhodium geplateerd zijn. De collectie is nikkel-allergeenvrij. Parels zijn op basis van glas vervaardigd. Stenen zijn Swarovski® kristallen, zirkonia of edelstenen. Edelstenen zijn natuurproducten met mogelijke kleurafwijkingen.

 

Magneten en koper in de ENERGETIX magneetsieraden.

De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meer Neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla (ofwel 1200 Gauss)  per magneet. De totale magneetkracht stijgt maar zeer beperkt bij het tegelijk dragen van meerdere sieraden, zodat die probleemloos gecombineerd kunnen worden.  

De Power collectie van ENERGETIX heeft sterkere magneten, met een kracht van 0,18 Tesla (of 1800 Gauss). Ook verschillende wellness producten, zoals het magneethartje, de magneetbandage en de magneetzooltjes zijn voorzien van die sterkere magneten.

Enkele sieraden (met name de flexibele armbanden, het magneethartje en de magneetstrip) zijn voorzien van koperen elementen.

Verkleuringen die als koperaanslag op de huid kunnen ontstaan, kunnen gemakkelijk met zeep en water worden schoongemaakt. Normale oxidatiesporen kunnen met een beetje citroensap worden verwijderd. Koper kan eventueel met een beschermlaag bedekt zijn, die later met nagellak remover kan worden verwijderd.

 

Onderhoud van de magneetsieraden

Let op: water kan uw sieraden aantasten. Daarom raden wij aan, het sieraad af te doen voordat u met water in aanraking komt. Ook haarspray, parfum, crême, deodorant e.d. kunnen het sieraad beschadigen! Dit geldt vooral voor leerproducten. Daardoor veroorzaakte veranderingen in het leer vallen niet onder de wettelijke garantie. Om metalen sieraden schoon te maken kunt u het best een sieradendoekje gebruiken.

 

Bijkomende aspecten van ENERGETIX magneetsieraden.

De ENERGETIX sieraden hebben vele voordelen ten opzichte van “gewone” sieraden.

De afwerking van de sieraden is van hoge kwaliteit en ze zijn absoluut geschikt voor mensen met een nikkelallergie. De magneetsieraden van ENERGETIX zijn echte designsieraden en zien er daardoor bijzonder aantrekkelijk uit. Bovendien is de collectie zo uitgebreid, dat er voor ieders persoonlijke smaak en levensstijl een sieraad is.

ENERGETIX heeft sieraden voor iedereen: mannen, vrouwen, tieners, kinderen en zelfs huisdieren. De magneetsieraden zijn voor iedereen betaalbaar. Voor € 20,-- heeft u al een compleet kinderarmbandje en flexibele magneetarmbanden zijn er vanaf € 23,--.

Wij geven 2 jaar garantie op productfouten en u kunt de magneetsieraden 30 dagen testen en eventueel terugsturen. U krijgt dan zonder discussie het volledige aankoopbedrag retour.

 

Aanwijzingen voor het dragen van ENERGETIX sieraden

Een magneetsieraad hoeft niet 24 uur per dag te worden gedragen. Het is genoeg, wanneer u het sieraad overdag of ’s avonds draagt. Personen, die een pacemaker of andere elektronische hulpmiddelen nodig hebben, mogen geen magneten dragen. Ook raden wij zwangere vrouwen aan om eerst hun arts te consulteren, voordat zij het magneetsieraad gaan dragen.

 

Aanvullende informatie.

Voor alle duidelijkheid willen wij u nog de volgende informatie geven.

  • ENERGETIX magneetsieraden zijn niet bedoeld ter vervanging van medische hulp bij gezondheidsproblemen. Bij ernstige klachten of ziekte dient altijd een huisarts geraadpleegd te worden!
  • Er zijn geen bijwerkingen van het dragen van magneetsieraden bekend. Als u toch onprettige effecten ervaart, dient u het magneetsieraad even af doen, waarna dit effect snel verdwijnt. Door het sieraad steeds gedurende afwisselende tijden te dragen en weer af te doen, kunt u het gewenst effect langzaam opbouwen. In principe is het  voldoende de magneetsieraden een aantal uren per dag of nacht te dragen.
  • Aangeraden wordt bij het dragen van magneetsieraden minstens twee liter zuiver water per dag te drinken.

 

Wij wensen u veel plezier met het dragen van de mooie ENERGETIX magneetsieraden!