ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
Koper in ENERGETIX magneetsieraden en wellness artikelen

In sommige ENERGETIX sieraden (met name de flexibele armbanden en het magneethartje) is naast de magneten ook koper verwerkt. Wat is daar de toegevoegde waarde van?

 

Koper in de oudheid.

Koper, ofwel Cuprum (Cu) in het Latijn, is het oudste metaal dat door de mens gebruikt wordt. Al 8.000 jaar voor Christus had koper een waardevolle plaats naast de edelmetalen goud en zilver. Het werd niet alleen voor gereedschappen gebruikt, maar ook toegepast in de toenmalige geneeskunde.

De Griekse arts Hippocrates gebruikte eeuwen later (rond 400 voor Christus) koper voor  doorbloeding bevorderende eigenschappen van het lichaam en ter bestrijding van zweren en spataderen. Later werd koper ook toegepast bij de bestrijding van psychische problemen (stress bestond toen nog niet….).

 

Koper in de huidige geneeskunde.

Wetenschappers hebben inmiddels vastgesteld dat koper een belangrijke onderdeel is van veel enzymen in het menselijk lichaam en daardoor essentieel is voor vele processen. Het verhoogt de aanmaak van antilichamen in ons verdedigingssysteem en is van belang voor een goed werkend immuunsysteem.

Onderzoekers van Duitse universiteiten van Homburg en Berlijn hebben vastgesteld dat koper bijdraagt aan het algehele welbevinden van de mens. Zo kan koper de vooruitgang van een ziekte aanzienlijk vertragen!

 

Koper in ENERGETIX sieraden

Officieel wetenschappelijk onderzoek is nog niet afgerond, dus wij kunnen en mogen de ENERGETIX sieraden niet als geneesmiddel aanbevelen.

Door de koperen elementen in de magneetsieraden ondervinden echter duizenden mensen die ze dragen niet alleen een algeheel gevoel van welbehagen, maar ze constateren ook nog eens afname van pijn bij ontstekingsachtige problemen zoals artrose

 

Er is maar één manier om er zelf achter te komen wat de magneetsieraden met koper voor u betekenen: er één kopen. U kunt het 14 dagen uitproberen en als het niet bevalt het sieraad gewoon retour sturen. U krijgt dan zonder discussie uw geld terug!