ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
Hoe werkt de verkoop van ENERGETIX magneetsieraden?

 

In de wereld van magneetsieraden gaat het net even iets anders dan bij de verkoop van “gewone” sieraden. Binnen het verkoopteam heerst een goede sfeer, bepaald door plezier, een positieve instelling, geluk, wellness en de mogelijkheid interessante inkomsten te creëren. Dit komt natuurlijk vooral door het aanbod van de sieraden zelf, waar vele kopers heel enthousiast over zijn, maar ook door het unieke distributiesysteem van ENERGETIX. De magneetsieraden worden via onafhankelijke distributeurs – waar wij er één van zijn – verkocht. De meeste distributeurs werken part-time, maar er zijn er ook velen die er een full-time job mee gecreëerd hebben.

 

Het ENERGETIX distributiesysteem.

ENERGETIX magneetsieraden is een sterk handelsmerk in de groeiende wellness markt. Het directe verkoopsysteem manifesteert zich steeds nadrukkelijker naast de klassieke detailhandel en de verkoop door postorderbedrijven.  Wereldwijd zijn meer dan 65 miljoen mensen werkzaam in de directe verkoop met een totale omzet van meer dan 114 miljard euro. En die verkoop via een distributiesysteem zal sterk blijven groeien!

ENERGETIX is lid van diverse internationale directe verkooporganisaties, werkt volgens ethische regels en heeft daardoor een succesvolle erkende onderneming opgebouwd.

 

Verkoopmogelijkheden ENERGETIX.

De verkoop van de magneetsieraden biedt ongekende mogelijkheden. ENERGETIX magneetsieraden  zijn een fantastisch product, waarover klanten alleen maar enthousiast zijn. Magneetkracht voegt extra waarde toe in de wellness-markt en ze zijn ook nog eens heel betaalbaar.

Met behulp van een uitgebreid marketingplan heeft een onafhankelijk distributeur direct vanaf het begin van de werkzaamheden een zeer goed inkomen. Door discipline en inzet is het zelfs mogelijk een succesvol middelgroot bedrijf op te zetten.

Het verkoopteam van ENERGETIX Bingen zorgt voor alle ondersteuning. Ook staan er diverse professionele marketingmaterialen en verkoophulpmiddelen ter beschikking.

 

Marketing ENERGETIX magneetsieraden.

Het belangrijkste verkoopinstrument is de exclusieve jaarlijkse catalogus, waarin de nieuwe collectie gepresenteerd wordt. In de loop van het jaar worden ook speciale productflyers uitgegeven, bijvoorbeeld ter gelegenheid van Pasen of Moederdag. In het voorjaar verschijnt een speciale catalogus met een nieuwe seizoenscollectie.

Distributeurs worden administratief ondersteund met behulp van een distributeurshandboek met uitleg over klantenwerving en planning. Een uitgebreid digitaal managementsysteem maakt de ondersteuning compleet. 

 

Heeft u ook interesse om zelfstandig distributeur van ENERGETIX magneetsieraden te worden? Kijk dan hier voor alle informatie.