ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
ENERGETIX Magneethart: het meest verkocht

Het ENERGETIX magneethart in de uitvoering met koper is al jarenlang het meest verkochte artikel van ENERGETIX magneetsieraden.

 ENERGETIX magneethartU kunt het ENERGETIX magneethartje (in een uitvoering met of zonder koper) bestellen door op bovenstaande foto te klikken. Met uw aankoop steunt u bovendien een goed doel: de Hugo Tempelmanstichting. Wij doneren voor iedere aankoop van een hartje € 1,-- aan de stichting.

 

 

Ontspannen spieren bij het dragen van een magneethartje

Het ENERGETIX magneethartje kan eenvoudig aan de kleding bevestigd worden op vrijwel iedere plek van het lichaam. Dat kan dag en nacht, of alleen een deel van de dag, afhankelijk van de behoefte die u heeft aan extra magneetkracht. Het hartje geeft een aangename warmte af door de plaatselijke dieptewerking van de magneetkracht. Uw spieren worden daardoor ontspannen en uw lichaam komt tot rust.

 

Magneethartje is door iedereen te dragen

Het ENERGETIX magneethart is door iedereen te gebruiken. Door de grotere magneetkracht dan van de meeste andere magneetsieraden van ENERGETIX (0,22 in plaats van 0,12 Tesla) hebben de dragers er meestal direct na het bevestigen baat bij.

 

Ook op het werk een ENERGETIX magneethart

Mensen die liever helemaal geen sieraden dragen of dit niet mogen vanwege hun werk kunnen het beste gebruik maken van het magneethart, omdat ze dat onzichtbaar onder de kleding kunnen dragen. Alleen een hartvormig of ander dun bevestigingsplaatje is op de kleding enigszins zichtbaar!

 

Combineren verschillende ENERGETIX magneetsieraden gaat prima

Het ENERGETIX magneethart is uitstekend te combineren met andere ENERGETIX magneetsieraden. Het is niet zo dat de magneetkracht verdubbelt, dus meerdere magneetsieraden kunnen zonder problemen tegelijkertijd gedragen worden.

 

Heeft u ook interesse in zo’n krachtig ENERGETIX magneetsieraad? Voor € 39,-- incl. B.T.W. en verzendkosten kunt u het ENERGETIX magneethart in de webshop bestellen. U vindt daar ook enkele alternatieven, zoals het magneethartje zonder koper, het magneethartje aan een hanger en diverse opzetstukjes.