ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
Blog ENERGETIX magneetsieraden

 

In dit blog vindt u allerlei informatie over magnetische sieraden en het gebruik ervan. Bovendien houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van magneettherapie.

Ook kunt u onderaan uw reactie plaatsen naar aanleiding van deze informatie en over alles wat met magneetsieraden en magneettherapie te maken heeft.


De zomer komt eraan...
16-6-2018

Het is bijna 21 juni, het begin van de zomer.

 

Het is bijna lente, tijd voor nieuwe ENERGETIX magneetsieraden!
4-3-2018

Na de korte, maar koude winterperiode begint het weer langzaam op te warmen. De lente is in aantocht, tijd voor nieuwe ENERGETIX magneet sieraden!

 

Gelukkig nieuwjaar! 
6-1-2018

2017 is al weer voorbij, 2018 is begonnen. Alhoewel, begonnen? Feitelijk doen we niet echt veel, die eerste week.

 

ENERGETIX magneetarmband het meest verkocht
19-11-2017

Jarenlang is het magneethartje met de koperen achterkant het meest verkochte artikel van ENERGETIX geweest. Inmiddels heeft de flexibele magneetarmband deze positie overgenomen.

 

ENERGETIX magneetsieraden ook voor heren
26-10-2017

Vaak denken mensen dat armbanden en andere sieraden alleen voor vrouwen en meisjes zijn. Niets is minder waar: steeds meer mannen dragen armbanden, vaak meerdere bij elkaar, zoals je op TV kunt zien bij o.a. René van der Gijp en Danny Vera. 

 

Een opwindende vakantie met ENERGETIX......
28-9-2017

ENERGETIX heeft in de nieuwe collectie 2018 diverse mooie combinaties van sieraden opgenomen. Wij zetten daar af en toe één van in de schijnwerpers, zoals deze uit de collectie met de exotische naam Exciting Journey.

 

Magnet Comfort: het nieuwe ENERGETIX wellness nekkussen
10-9-2017

Met enige regelmaat heeft ENERGETIX – behalve nieuwe magneetsieraden – ook nieuwe wellness producten in de collectie. Na het al jaren succesvolle magneethartje waren dat de inlegzolen en het gezichtsmasker, en nu het wellness nekkussen.

 

binnenkort verkrijgbaar: de nieuwe collectie ENERGETIX magneetsieraden 2018
23-8-2017

De nieuwe collectie ENERGETIX magneetsieraden 2018 komt eraan! Vanaf 4 september is een mooie serie nieuw ontworpen sieraden verkrijgbaar in de webshop.

 

ENERGETIX geeft energie tijdens de Hondsdagen
27-7-2017

De vermoeiende “Hondsdagen” zijn weer begonnen, maar ENERGETIX geeft extra energie!

 

verkoop ENERGETIX sieraden neemt gestaag toe!
3-7-2017

De belangstelling voor ENERGETIX magneetsieraden neemt met de dag toe. Geen wonder, want steeds meer mensen ervaren de kracht van deze magnetische sieraden, zo blijkt uit de vele positieve reacties die wij ontvangen.

 

Het is zomer: tijd voor nieuwe ENERGETIX magneetsieraden!
1-6-2017

Vandaag, 1 juni 2017, is de weerkundige zomer begonnen. Het is mooi weer, en hoog tijd om eens goed te kijken wat ENERGETIX u kan bieden.

 

Verzending binnen twee dagen
17-5-2017

Bent u op zoek naar een webshop met voordelige ENERGETIX magneetsieraden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan prachtige sieraden die uw dagelijkse energieniveau doen stijgen. Niet voor niets dragen wereldwijd steeds meer mensen de bijzondere magneet sieraden van ENERGETIX.

 

Exclusieve ontwerpen
4-5-2017

Steeds meer mensen dragen magneetsieraden van ENERGETIX. Dat is eigenlijk niet meer dan logisch. ENERGETIX sieraden zien er immers niet alleen prachtig uit, maar hebben ook een bijzondere energie-bevorderende werking. De snel toenemende populariteit is dus heel goed te verklaren.

 

Design en welzijn
24-4-2017

ENERGETIX magneetsieraden zijn over de hele wereld enorm geliefd. De populariteit ervan is eenvoudig te verklaren, want deze magnetische sieraden zijn méér dan fraaie decoratieve items. ENERGETIX sieraden onderscheiden zich door hun effectieve werking en laten het gevoel van welzijn bij de drager stijgen.

 

Tijdelijk verkrijgbare ENERGETIX collecties
9-4-2017

Ieder jaar rond 1 september presenteert ENERGETIX de nieuwe collectie voor het komende jaar. Met enige regelmaat zijn er daarnaast tijdelijk mooie sieraden verkrijgbaar ter gelegenheid van het seizoen of speciale gebeurtenissen.

 

Steeds wisselende collectie magneetsieraden
19-3-2017

Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en distribueren van magnetische sieraden is de passie van ENERGETIX Bingen. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe, tijdelijk verkrijgbare magnetische sieraden.

 

ENERGETIX: a way of life?
28-2-2017

Er zijn vele duizenden mensen over de hele wereld die ENERGETIX magneetsieraden dragen. Ze zouden ze niet meer willen missen en als er een nieuwe collectie beschikbaar is, zijn zij er als de kippen bij om daar als eerste een keus uit te maken. Wat is eigenlijk de verklaring van het succes van ENERGETIX?

 

Nieuw jaar, nieuwe kansen......
2-2-2017

Het jaar 2017 is voor ENERGETIX begonnen met twee nieuwe kansen. Voor het eerst sinds het bestaan van het merk is er een SALE-actie op de webshop. Sieraden uit de vorige collecties kunnen daar gekocht worden met 20% korting. Bovendien is eindelijk de langverwachte nieuwe SportEX armband beschikbaar.

 

 

<< oudere berichten

Reacties

Roget op 06-07-2017 15:27

Omdat ik een te kleine en minder krachtige armband besteld had via Duitsland en retourzending langer ging duren heeft Piet vd Vlist me uitstekend geholpen. Piet heeft me vanuit Nederland snel een krachtigere sportex band gestuurd met de juiste maat. Dit zodat ik snel weer gebruik kon maken van de kracht en positieve werking vd armband. Een geweldige service en hartelijk dank voor het meedenken en het vertrouwen. Na 15 minuten alweer echt effect. Top service en hulp.

Mvg roger joosten 

M van welbergen op 04-05-2017 09:04

Wauw..wat een service...

Me verlovingsring was kapot gegaan... was er erg verdrietig van... contact gezocht via de mail. Foto gestuurd. Geen probleem. Word gewoon omgeruild.

Even de oude ring opsturen...en nieuwe is inmiddels onderweg...

Super service...

Tirza op 13-01-2017 12:25

Inmiddels hebben de kids de armband dagelijks om. Zij balen als zij een gymdag hebben op school en de armband dan niet om mogen; -) want het voelt zo lekker als die omzit zeggen ze beiden (los van elkaar).

Vooral Mark was verrast dat de gekko er toch nog was en is er heel blij mee.

Bedankt en wellicht tot een volgende bestelling. Want het boekje gaat zeker nog verder bekeken worden!

Piet van der Vlist op 24-12-2016 17:36

Graag gedaan Jantine, en ook fijne Kerstdagen gewenst met elkaar.

Jantine Blok op 24-12-2016 17:35

Hartelijk dank voor de snelle service. Mij zoon is gelukkig weer helemaal de oude. Wij kmomen zeker nog eens bij u terug. Fijne Kerstdagen gewenst.

Esther van Maanen op 16-12-2016 12:09

Gisteren is het armbandje voor mijn zoontje binnengekomen. Hij vindt het prachtig en draagt het dag en nacht. En wat voor mij zo fijn is: hij heeft ADHD, maar is sinds hij het magneetarmbandje draagt stukken rustiger. Geeft mij en mijn man ook rust. Ik ga voor mezelf ook iets bestellen.

Esther Winkelmann op 14-08-2016 14:23

Ik heb een energetix halsketting gekocht in december bij van der vlist.Nu was de magneet lam.Ik heb contact opgenomen en mocht m opsturen,zou er een nieuwe magneet in krijgen.Komt mijn pakketje gisteren,zit er een geheel nieuwe halsketting in met nieuwe sluiting.Kan niet anders zeggen dat dit een TOPSERVICE is

...

Bedankt

Renate van de Waarsenburg op 12-08-2016 13:53

Ik kan nooit meer zonder, voor mij is dat 3 jaar geleden mijn redding geweest!

Els Vink op 11-05-2016 19:09
Beide armband-sieraden zijn gisteren in goede orde ontvangen.
De armband voor het kind is een HIT, zij vond het perfect en het paste ook perfect .
Het maritieme armband staat er kleurrijk om mijn pols, een ware zomer sieraad.
Wederom mijn dank voor de goede service.
Piet van der Vlist op 28-04-2016 09:15

Beste Annuschka, het is heel normaal dat het koper verkleurt, dat is juist een teken dat het goed werkt. Het is van buitenaf niet zichtbaar, dus je hoeft er niet echt iets aan te doen. Je kunt wel proberen met zuiver citroensap de vlekken te verwijderen, dat geldt ook voor eventuele groene uitslag op je huid (kan geen kwaad). De verkoper had dat er eigenlijk wel bij moeten vertellen... Trouwens heel fijn om te lezen dat jij er net als vele andere mensen veel baat bij hebt! Met vriendelijke groet, Piet

Annuschka op 28-04-2016 09:14

Hoi...ik heb ff vraagje ik heb anderhalve week geleden een magneethart gekocht op markt in Spakenburg o de vrijdag...ik heb hem sindsdien om moet zeggen werkt ontzettend goed pijn in me rug is er nog wel maar niet meer zo heftig en leg de magneet ook o plekken waar ik dan gek erg pijn heb zoals op me teen ik kon bijna niet lopen en nu 2 nachten magneet erop en pijn is weg hahaha bijna niet te geloven....maar nu verkleurt de kopere kant van magneet heel erg is dat normaal? mvg

Piet van der Vlist op 12-03-2016 21:39

Beste mevrouw Van Dorst,Als u een mailtje stuurt aan info@magneetsieraden.nu ontvangt u alle informatie over uitwisselbaarheid van de hangers en welke combinatie u het beste kunt bestellen.Met vriendelijke groet,Piet van der Vlist

Sabina van Dorst op 12-03-2016 20:38

Ik heb een vraag over de oorbellen, jullie hebben 1 set oorhangers (2505) wat echte haakjes zijn.

stekertjes kan ik helaas niet dragen.

ik zou de oorhanger graag willen hebben maar helaas kan ik de hanger dan niet wisselen.

komen er haakjes waarmee je zelf de hanger kan wisselen.

Ik zou bijvoorbeeld de (2505) willen combineren met element (2808).

Corry Jansen op 17-01-2016 15:05

Hierbij wil ik de Firma van der Vlist heel hartelijk bedanken voor de armband die ik gratis heb gekregen. Die van mij was stuk en heb hem mogen ruilen voor een nieuwe. Top ik draag hem al weer met veel plezier. Dankjewel.

Ina Rodenboog op 12-01-2016 10:50

Heb er al een paar dingen van. Ze werken echt.

Fon van Haarlem op 12-01-2016 10:48

Wat zijn dat mooien sieraden en werk nog goed ookIk heb minder pijn ik heb reuma ik heb minder pijn

Ietje op 28-12-2015 20:00

Sinds enkele maanden draag ik een flexibele armband met koper. Ik heb artrose in mijn polsen en ik moet zeggen dat de pijn sindsdien een stuk minder geworden is. Ook kan ik mijn polsen weer beter bewegen.Uiteraard weet ik dat zo'n armband geen geneesmiddel is en dat ik toch wel ennige last van mijn polsen zal houden, maar het is in ieder geval een stuk draaglijker geworden.Ik kan het iedereen met dit soort klachten aanbevelen!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld