ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
verzending binnen 2 dagen

Webshop ENERGETIX

Bent u op zoek naar een webshop met voordelige ENERGETIX magneetsieraden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan prachtige ENERGETIX sieraden die uw dagelijkse energieniveau doen stijgen. Niet voor niets dragen wereldwijd steeds meer mensen de bijzondere magneet sieraden van ENERGETIX.

ENERGETIX maakt voor haar sieraden alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen en geïntegreerde permanente magneten. De werkzaamheid van de magnetische sieraden is hierdoor optimaal. De drager ervaart doorgaans verlichting van klachten zoals stress en pijn. Dit is een belangrijk verschil van ENERGETIX magneetsieraden met normale juwelen.

 

Webshop ENERGETIX Nederland

Sieraden zijn sinds jaar en dag immens populaire voorwerpen. Al talloze eeuwen versieren mensen zich met schilderingen en natuurlijke objecten zoals planten, veren en beenderen. Met de opkomst van sieraden namen ook de functies van de versieringen toe. Sieraden fungeerden steeds vaker als statusobject, ruilmiddel, amulet of belangrijk symbool.

Tegenwoordig is de rol van sieraden nog belangrijker geworden. Speciale magneet sieraden dienen niet alleen ter versiering, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het welzijn van de drager. Met het dragen van ENERGETIX magneetsieraden geeft u daarom een signaal af. U houdt er een bewuste levensstijl op na, streeft naar een goede gezondheid en wilt er tegelijkertijd graag trendy en verzorgd uitzien. Onze webshop voor ENERGETIX magnetische sieraden in Nederland biedt u die gelegenheid. En uw bestelling wordt binnen 2 dagen na betaling verzonden!

 

Magneetsieraden ENERGETIX ervaringen

Bent u benieuwd naar de vele positieve effecten van ENERGETIX sieraden op uw gezondheid? Zoek dan op internet eens op ‘ENERGETIX ervaringen’. U zult ongelooflijk veel verhalen vinden van mensen die een opvallende verlichting van hun gezondheidsklachten ervoeren. Wij raden u aan de voordelen van magneet sieraden gewoon zelf te ontdekken in onze ENERGETIX webshop. Alleen op deze manier weet u zeker of magneetsieraden kopen een goed idee is.

Naast de verlichting van een veelvoud aan medische klachten, kopen veel mensen magnetische sieraden als onderdeel van hun dagelijkse outfit. ENERGETIX magneetsieraden staan bekend om hun trendy design, waardoor de sieraden aansluiten op elke moderne en klassieke look. De magnetische sieraden in onze ENERGETIX webshop verzekeren u van een verzorgd en tijdloos uiterlijk. Niet voor niets worden deze magneetjuwelen wereldwijd door zowel mannen als vrouwen gedragen.

 

ENERGETIX armband of ring gezocht?

Bij magnetische sieraden is een mooi ontwerp van groot belang. De kans dat u een sieraad dagelijks gebruikt, is immers groter wanneer de schoonheid van het sieraad u telkens weer fascineert. Juist bij dagelijks gebruik zult u de positieve effecten van magneetsieraden sneller bemerken. Onze webshop in ENERGETIX sieraden laat u kiezen uit een grote collectie magneet sieraden, zodat u altijd uw gedroomde accessoires weet te vinden.

Bent u op zoek naar een ENERGETIX armband of een ENERGETIX ring? Zoek dan niet verder! Ons ruime productaanbod magnetische sieraden bestaat onder meer uit magnetische armbanden, magnetische oorbellen, magnetische horloges, magnetische halskettingen en nog vele andere magneetjuwelen. Natuurlijk kunt u in de webshop zelf de kleur, maat of het materiaal van uw sieraad kiezen. Een speciale vermelding verdienen onze magneetsieraden met meerdere magneten.

 

Webshop ENERGETIX magneetsieraden kopen

Heeft u interesse in magnetische sieraden van ENERGETIX en wilt u graag meer informatie aanvragen? Neem dan contact op via de telefoon of per email. Wij lichten de werkzaamheid van onze magneetsieraden graag toe en geven u vrijblijvend advies op maat.