ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
exclusieve ontwerpen

Magneetsieraden

Steeds meer mensen dragen magneetsieraden van ENERGETIX. Dat is eigenlijk niet meer dan logisch. ENERGETIX sieraden zien er immers niet alleen prachtig uit, maar hebben ook een bijzondere energie-bevorderende werking. De snel toenemende populariteit is dus heel goed te verklaren.

Het geheim van de ENERGETIX sieraden wordt gevormd door de kwalitatief hoogwaardige permanente magneten. Hiermee onderscheiden magneet sieraden zich ten opzichte van conventionele sieraden, die alleen een decoratieve functie hebben.

 

magneetsieraden kopen 

Het dragen van sieraden is van alle tijden. Al sinds mensenheugenis versieren mensen zich met elementen uit de natuur. Eerst verfden zij hun huid en droegen zij bladeren, botten, wortels en veren als versiering. Later, toen er sieraden kwamen, kreeg de versiering een diepere betekenis. Sieraden kregen niet alleen een belangrijke rol als talisman, maar ook als amulet, godsdienstig symbool, ruilmiddel, blijk van verdienste en statusobject.

Inmiddels leven we in een tijd waarin sieraden niet meer weg te denken zijn uit de maatschappij. Mensen maken een belangrijk statement met de sieraden die zij dragen. Dit maakt het dragen van ENERGETIX magneetsieraden zo bijzonder. De drager van het magneet sieraad geeft hiermee aan een bepaalde levensstijl na te streven en de eigen gezondheid hoog in het vaandel te dragen.

 

ENERGETIX sieraden ervaringen  

ENERGETIX is een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van magneetsieraden. Het merk onderscheidt zich met sieraden die niet alleen fantastisch ogen, maar ook nog eens een gunstige invloed hebben op het welzijn van de drager. De exclusieve ontwerpen van ENERGETIX worden dan ook over de hele wereld gedragen.

Wereldwijd hebben enorm veel mensen baat bij de verlichtende werking van magnetische sieraden. Dat er op internet talloze positieve ENERGETIX ervaringen te vinden zijn, zegt alles. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen ervaren dagelijks de kracht van de magneten. Zij dragen de ENERGETIX magneetsieraden daarnaast om een fashion statement te maken en te laten zien dat zij bewust met hun gezondheid omgaan.

 

Magneet sieraden: brede collectie in onze ENERGETIX webshop  

Bijna net zo belangrijk als de helende kracht van de geïntegreerde magneten, is de schoonheid van de sieraden. U wilt een sieraad immers alleen dagelijks dragen als u gefascineerd bent door de schoonheid ervan. Gelukkig zijn magnetische sieraden er in vele soorten en maten. Onze webshop onderscheidt zich door een brede collectie ENERGETIX magneetsieraden, zodat u altijd een sieraad vindt dat bij u past.

Wij bieden u onder meer magneet sieraden zoals magneet oorbellen, magnetische armbanden, magnetische halskettingen, magnetische horloges, magnetische oorhangers, magnetische ringen en andere magneetjuwelen. U kunt hierbij kiezen uit een diversiteit aan kleuren, maten en materialen. Ook hebben wij producten die meerdere magneten bevatten en daardoor een speciale werking hebben.

 

ENERGETIX magneetsieraden online bestellen

Wilt u de bijzondere kracht en de schoonheid van magneetsieraden zelf ervaren? Dan raden wij u aan niet langer te aarzelen en de ENERGETIX sieraden zelf uit te proberen. De kans is groot dat u, net zoals talloze andere mensen over de hele wereld, nooit meer zonder wilt. Wilt u eerst meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via de email of telefoon.