ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
design en welzijn

ENERGETIX

ENERGETIX magneetsieraden zijn over de hele wereld enorm geliefd. De populariteit ervan is eenvoudig te verklaren, want deze magnetische sieraden zijn méér dan fraaie decoratieve items. ENERGETIX sieraden onderscheiden zich door hun effectieve werking en laten het gevoel van welzijn bij de drager stijgen.

De hoge effectiviteit van ENERGETIX magneet sieraden wordt mogelijk gemaakt door de kwalitatief hoogwaardige materialen. De sieraden bevatten geïntegreerde permanente magneten, die uw energie bevorderen en klachten zoals pijn en stress juist verminderen. Magneetjuwelen bieden dan ook veel meer voordelen dan normale sieraden.

 

ENERGETIX magneetsieraden  

Het dragen van sieraden is een eeuwenoud verschijnsel dat teruggaat tot het begin van de mensheid. Vroeger versierden mensen zich met verf en natuurlijke materialen zoals veren, botten en bladeren. Toen moderne sieraden hun intrede deden, werd de functie van de versieringen veelzijdiger. Mensen gebruiken sieraden als ruilmiddel, betaalmiddel, amulet, statusobject of religieus symbool.

ENERGETIX sieraden gaan echter nog een stapje verder. Deze bijzondere magneetsieraden verfraaien niet alleen het uiterlijk van de drager, maar leveren ook een bijdrage aan zijn of haar innerlijke welzijn. Als u ENERGETIX magneet sieraden draagt, toont u dan ook aan dat u er niet alleen verzorgd uit wil zien, maar dat u ook waarde hecht aan een goede gezondheid en bewuste lifestyle. Onze Nederlandse ENERGETIX webshop laat u kiezen uit een brede collectie magnetische sieraden tegen hele voordelige prijzen.

 

ENERGETIX ervaringen

Steeds meer mensen kopen ENERGETIX sieraden en delen hun ervaringen online. Op internet staan talloze reviews van mensen die hun bijzondere ENERGETIX ervaringen beschrijven. Van verlichting van pijnklachten tot aan een significant hoger energieniveau: de voordelen van magneetsieraden zijn legio. De enige manier waarop u kunt achterhalen of magneet sieraden ook voor u werken, is door ze zelf in de praktijk te testen.

Hierbij hoeft u zeker geen concessies te doen aan uw wensen op het gebied van uiterlijk. De magneetsieraden van ENERGETIX worden geroemd om hun tijdloze ontwerp, waardoor zij passen bij elke outfit. De kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat u zich onderscheidt met prachtige juwelen. Zowel vrouwen als mannen over de hele wereld dragen de unieke ENERGETIX sieraden vol trots.

 

ENERGETIX hartje of armband kopen

Een mooi design dat u elke dag weer fascineert, is bij magneetsieraden extra belangrijk. De ENERGETIX sieraden hebben namelijk een optimale gezondheidswerking wanneer u ze dagelijks draagt. In onze ENERGETIX webshop vindt u een ruim aanbod magnetische sieraden, waardoor de kans groot is dat er een item tussen zit dat aansluit op uw wensen en verwachtingen.

Zoekt u bijvoorbeeld een ENERGETIX hartje of ENERGETIX armband? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Onze webshop bevat een diversiteit aan ENERGETIX sieraden, zoals magneethartjes, magnetische armbanden, magnetische horloges, magnetische halskettingen, magnetische oorbellen en overige magneetjuwelen. Hierbij kunt u natuurlijk ook uw favoriete maten, materialen, kleuren en aantal magneten kiezen.

 

ENERGETIX werking nu zelf

Twijfelt u nog over de effectieve werking van ENERGETIX magneetsieraden? Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het maken van de optimale keuze voor uw situatie. U kunt ons bereiken via de telefoon of per email.